luni, 9 februarie 2009

Principii

1. Cureaua nu se strange peste buric, ci pantalonii trebuie lasati sa curga pe solduri, liberi. E un gest generos cu tine insuti si iti da incredere in tine.

2. Atunci cand gandesti, e bine sa iti numerotezi gandurile, argumentele, ca sa nu le scapi din mana ca margelele. Daca nu iti scrii gandurile si argumentele.. iei decizii dupa instinct.

3. Cand iubirea iti face rau, nu suferii prea mult.. ii poti intoarce raul, desi.. devii constient ca ai declansat un razboi incontrolabil.
Gelozia cand o provoci nu ai cum sa o simti.. Oricat ai vrea. In schimb te arde cand o primesti peste bot. "Poti oricand sa pornesti un razboi, dar cand il vei opri oare depinde de tine?" Niccolo Machiavelli.

4. Incertitudinea in dragoste e aproape imposibil de rabdat. Mai devreme sau mai tarziu vei lua decizia no.3 ceea ce va duce la ura si despartire. Nu mai bine o iubire mai cuminte? Zii si tu...

Vreau o iubire care nu-mi face rau si nu ma tine pe jar.. chiar daca e mai modesta, chiar daca e intangibila.. vreau sa fie incredere in mine si tine. Altfel ma voi prabusi. Sau ma voi intoarce la punctul 3.

6. Cand te privesti in oglinda si vezi ca nu mai esti acelasi.. stii ca totusi privirea.. ti-a ramas mai profunda. Daca nici acelasi nu mai esti, nici privirea nu si-a pierdut aspectul bovin.. vezi ca balustrada de la balcon nu e niciodata prea inalta.

7. Daca ai nimerit sub rotile de tren, nu incerca sa iesi.. s-ar putea sa fii taiat de ele.

8. Fara sa devii sangeros poti sa faci cateva crime: sa tradezi o prietenie, sa te lauzi in fata unui sarac sau nefericit, sa iti chinui deliberat iubirea, sa abandonezi pentru care esti totul.. sa abuzezi un copil verbal sau mintal, sa privesti femeia ca pe ceva inferior.

9. Femeia a fost facuta din coasta barbatului.. cand tu esti tarana.. cine e mai complex, cine e mai uimitor.. originalul sau versiunea imbunatatita? Femeia e un upgrade al barbatului..

10. Cand spui ca nu exista Dumnezeu spui de fapt ca aceste ganduri au fost declansate in urma unui big bang.. calculatorul de pe care scriu a fost urmarea unei explozii intr-o fabrica de componente.. aparuta prin evolutie progresiva timp de milioane de ani. Componentele s-au cuplat in circuite logice si dintr-o data datele au inceput sa circule prin ele.. Evoluand datele s-au grupat in urma unor algoritmi logici. Asa a aparut Wordpadul in care scriu. Culmea ca arata exista si o estetica ordine, butoanele din bara nu sunt in mijlocul paginii.. nici urechea ta nu ti-a crescut peste gura, ca nu mai puteai vorbi, nic mana nu ti-a crescut peste picior...ca nu mai puteai nici umbla, nici face semnul fuck. Tu chiar esti prost? Sunt miliarde de dovezi ca Dumnezeu exista.

Si lista poate continua..

By : Bj

Niciun comentariu: